Home / Producten /  Hoofdlijnen

Max Nylon

Max Nylon 0.30 en 0.35 mm 1000m Extreem sterke en soepele nylon met zeer goed werpeigenschappen.

Duranium Monofilament


Sterke mono hoofdlijn met goede werpeigenschappen en weinig rek. Uitermate geschikt voor semi lange afstanden. Deze nylon is 8x abrasion resistant en dat maakt hem tot één van de sterkste in zijn soort.

Prevo

En speciale Japanse hybrid hoofdlijn, deze is extreem zwaar en zinkt na het inwerpen meteen mooi af. De lijn heeft heel weinig rek en zorgt daardoor voor een optimale beetregistratie. Prevo is een buitengewoon taaie en schuurbestendige lijn.

Down2Earth Braided Mainline

Zinkende gevlochten hoofdlijn. Perfecte lijn voor de extreem lange afstand of voor het vissen over en tussen wiervelden. Door de juiste materialen samen te smelten is er een waanzinnig goede gevlochten lijn ontstaan die snel afzinkt, goede werpeigenschappen heeft en fluweel zacht aanvoelt.

8+One Braid

Snel zinkende soepele gevlochten hoofdlijn met een ultra dunne diameter. Uitgevoerd in een onopvallende olijfgroene kleur.

Drop-iT Fast Sinking 8 Braid

Snel zinkende gevlochten hoofdlijn voor het vissen op lange afstanden. Drop-iT bezit nagenoeg geen rek waardoor er altijd een goed beetregistratie is en er altijd contact is tijdens het drillen. Deze lijn zinkt heel mooi af zodat vissen hier niet van schrikken.

Marker Braid

Marker braid met een Teflon beschremlaag, deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de markerhengel. Door de soepele 8 braid zijn extreme afstanden haalbaar en is ieder bultje op de bodem voelbaar. Uitgevoerd in Fluo Yellow.

Spods Braid

Gevlochten braid met een Teflon beschermlaag, deze lijn is speciaal ontwikkeld voor gebruik met een spod. Deze lijn is bijzonder sterk en toch heel soepel waardoor lange afstanden heel goed haalbaar zijn. Uitgevoerd in Fluo Yellow.

On-Top Floating Braid

Een drijvende gevlochten hoofdlijn speciaal ontwikkelt voor oppervlakte visserij.

Copyright © rigsolutions 

Neem Contact met ons op

Volg ons ook op Social media