Home / Producten / Kant en klare Leaders

Free-fall Double Loop Leader met Freedom Leadclip

Klant en klare leader in  caouflage kleuren die moeiteloos de contouren van de bodem volgt en daardoor praktisch onzichtbaar is voor bedachtzame kapers. Deze leader is voorzien van een safetyclip. Dit systeem laat na lijnbreuk niet alleen het lood maar ook de gehele montage ontsnappen.

Free-fall Double Loop Leader met Heli/Chod System

 
Klant en klare leader in camouflage kleuren die moeiteloos de contouren van de bodem volgt en daardoor praktisch onzichtbaar is voor bedachtzaam azende karpers. Deze leader is voorzien van een adjustable safety Heli-Chod systeem. Na lijnbreuk kan de vis de gehele montage lossen inclusief lood en leader.

Free-fall Double Loop Perfect Leaders

Klant en klare handgemaakte leader in camouflage kleuren die moeiteloos de contouren van de bodem volgt en daardoor praktisch onzichtbaar is voor bedachtzaam azende karpers. De leader is voorzien van een double loop en kan gebruikt worden met heel veel loodsystemen. Deze leader wordt handgemaakt om kwaliteit te garanderen.

Chod Buffer


Klant en klare Chod Buffer, door een Chod buffer te plaatsen tussen het lood en de chodrig worden lossers tot een minimum beperkt.Het privacybeleid van Rigsolutions is hier te lezen in een korte samenvatting.

Copyright © rigsolutions 

Neem Contact met ons op

Volg ons ook op Social media