Home / Producten / Kant en klare onderlijnen

Traditional Line Aligner Hair Rig

Een klassieker die juist door zijn eenvoud één van de best vangende onderlijnen ooit is. Ze zachte Skinny 25 LB plooit zich probleemloos om de bek van de vis. Zelfs bij de minste beweging van de vis zal de vlijmscherpe punt van de CC-1 haak moeiteloos in de bek penetreren.  Dit wordt nog eens versterkt door de Line Aligner

Original Combi Rig

De enige juiste Combi Rig is samengesteld uit verschillende Rigsolutions materialen.
Het achterste gedeelte van onze Combi Rig maken wij van low-visible C-Tru Fluoro Carbon. Het viagra karakter van de C-Tru Fuoro Carbon zorgt tevens voor een optimaal anti eject effect. Het soepele voorstuk gemaakt van 25 LB Skinny zorgt ervoor dat het haakaas zich onderwater natuurlijk gedraagt tijdens het inspecteren van het aas door de vis.

Adjustable Hair Rig

De in lengte verstelbare hair geeft je veel mogelijkheid om te variëren met de grootte en aantallen van je aas. Zo kun je traditioneel een single boilie gebruiken of kun je kiezen voor een populaire snowman presentatie. Naast deze mogelijkheden is de rig verder uitermate geschikt voor penvissers. Zij gebruiken de verstelbare hair om naar hartelust te kunnen experimenteren met verschillende partikels.

KD Rig

De KD Rig is genoemd naar de uitvinder `Kenny Dorset´. Het gaat hier om een enorm agressief prikkende pop-up montage. Het vertrekpunt van de hair is net voorbij het haakoog en niet zoals bij vele andere rigs tegenover of zelfs in de haakbocht. De gedachte hierachter is dat het gedeelte bij het oog lichter is dan het gedeelte bij de bocht waardoor de vlijmscherpe haakpunt altijd agressief naar beneden wijst als de rig naar binnen wordt gezogen door de karper.

Chod Hinged Stiff Rig

Deze onderlijn bezit alle goede eigenschappen die nodig zijn om zelfs de meest slimme vissen om de tuin te leiden. Het is een combinatie tussen de succesvolle chodrig en de old school hinged rig van Terry Hearn. Door gebruik te maken van C-Tru onderlijn materiaal bezit deze rig bijzondere anti tangle eigenschappen.

Reverse Combi Claw Rig

De oplossing voor zachte bekken in combinatie met slimme en sterke karpers. Het shotje en de van stijf mono gecreerde line aligner zorgen voor een agressieve inhaking en de sterke CC-1 Claw hook zorgt voor heel veel grip tijdens het drillen. 

Shot on the Hook Rig

Super agressief rigje dat juist heel goed werkt in combinatie met een compact voerstekje zoals bij een pva zakje of uitgevaren met de voerboot. De Shot on the hook laat de haakpunt znel naar beneden draaien en vlees pakken ondanks dat de vis maar minimaal beweegt.

Ziggy Rig

Universele zigrig van 3 meter lang gemaakt van Ziggy Floating Nylon aan te passen aan iedere diepte compleet met line aligner wat zorgt voor een goed inhaking.

CSR Ronnie Rig

De laatste revolutionaire rig in de karperscene. Een unieke rig met unieke eigenschappen. Deze rig wordt gebruikt om een popup te presenteren, de rig draait 360 graden en prikt agressief snel. De Ronnie rig heeft goede anti tangle eigenschappen en is op veel bodem soorten te gebruiken. Verkrijgbaar in Semi stiff met bait screw of bait swivel, en in stiff met bait screw of bait swivel.

CSR Ronnie Rig Hooklink only


Klant en klare Ronnie Rig, alleen nog onderlijn materiaal naar keuze bevestigen.
Verkrijgbaar met bait screw of bait swivel.

Chod Rig

Klant en klare Chod rig voor het vissen van popups aan een helicopter systeem of voor het maken van een hinged rig.

Copyright © rigsolutions 

Neem Contact met ons op

Volg ons ook op Social media