Home / Producten / Leader Materiaal

Free-fall Leader Materiaal

Lead free ,super sterk en super soepel leader materiaal met zijn eigen bijzondere eigenschappen. Makkelijk te splicen en combinatie met veel systemen in te zetten, van Chod en helicopter tot inline of leadclip setup alles is mogelijk met dit top product.  Dat maakt het voor heel veel vissers de eerste keuze als het gaan om betrouwbaar leader materiaal.

Hollow Kevvy

Extreem slijtvaste gevlochten leader materiaal. Makkelijk te splicen en soepel genoeg om netjes af te zinken. Dit materiaal is super schuurbestendig, extreem elastisch. Geschikt voor zwaardere omstandigheden of waar obstakels een gevaar zijn. Heel goed toe te passen met het Bover-systeem.

Snag Attack

100 % Fuoro Carbon gevlochten leader materiaal. Makkelijk te splicen en soepel genoeg om netjes af te zinken. Dit materiaal is super schuurbestendig, extreem elastisch. Geschikt voor zwaardere omstandigheden of waar obstakels een gevaar zijn.

MaxXimum

MaxXimum Mono Snagleader is bijzonder schuurbestendige voorslag materiaal met een minimum geheugen. Dit zorgt ervoor dat ondanks de dikke diameter de lijn soepel aanvoelt en nauwelijks twist. Gebruik deze voorslag alleen in combinatie met een safety systeem. Alleen lood verlies na lijnbreuk is met deze lijn niet genoeg. De vis moet het lood en de complete voorslag montage kwijtraken.

Absorber

Monofilament Shockleader materiaal zonder geheugen. Absorber is extreem soepel, zacht en heeft genoeg rek om de krachtigste worpen moeiteloos op te vangen en een buffer te vormen voor het bijna rekloze braid. Het materiaal is tevens uitermate geschikt voor het maken van geavanceerde onderlijnen die net iets stijver zijn dan gevlochten materiaal en daardoor praktisch nooit in de war werpen. Door het soepele karakter van het materiaal volgt deze de bodemstruktuur moeiteloos en zullen schuwe karpers hier niet van schrikken.

Copyright © rigsolutions 

Neem Contact met ons op

Volg ons ook op Social media