Home / Producten / Onderlijn Materiaal

Free-fall Hooklink Material

Extreem snel zinkend braid. Uniek en bijzonder innovatief 8 yarn onderlijn materiaal. Deze lijn is enorm soepel en heeft een extreem, hoof soortelijk gewicht dat 2.2x zwaarder is dan Fuoro Carbon. De lijn volgt hierdoor moeiteloos de meest grillige contouren van de bodem. Extra verzwaren van een rig met Tungsten is nu dan ook compleet overbodig geworden.

Skinny

 

Zinkend en buitengewoon soepel onderlijnmateriaal. Snel zinkend, schuurvast en ook nog eens extreem knoopvast. De lijn plooit zich moeiteloos om de bek van de karper waardoor de haak makkelijk vlees kan pakken.

Strip-iT

Bijzonder knoopvast en betrouwbaar onderlijn materiaal waarvan de soepele niet pluizende Dyneema polyester kern is voorzien van een matte transparante coating die makkelijk te strippen is de flinter dunne coating voorkomt het in de war werpen maar behoud in het water een natuurlijk karakter. Strip-iT heeft geen geheugen waardoor je de rig altijd met de hand kunt strekken.

Coated Skinny

Snel zinkend superzacht rigmateriaal met een dunne coating. De extreem soepele kern plooit zich moeiteloos om de bek van de vis en de coating voorkomt in de war werpen.

C-Tru


Hoogwaardige Fuoro Carbon die onderwater praktisch op iedere bodemsoort onzichtbaar is. Fouro Carbon is zwaarder en stijver dan nylon waardoor het materiaal enorm geschikt is voor het maken van onderlijnen. Het materiaal is gemakkelijk te knopen en heeft een verbazend hoge trekkracht.

Stiffy

Stiffy is een low visible, super stiff rig materiaal. Ideaal voor het maken van chod en stiff rigs. Dit Bristol filament materiaal is gemakkelijk te knopen en te vormen door het materiaal te stomen.

Copyright © rigsolutions 

Neem Contact met ons op

Volg ons ook op Social media