Home / Producten / Swivels

Swivel

Betrouwbare wartel die past op de meest voorkomende loodsystemen. Afgewerkt in mat zwart om schrikreacties te voorkomen.

Quick Change Swivel

Wartel die past op de meest voorkomende loodsystemen. Afgewerkt in mat zwart om schrikreacties te voorkomen. Wij adviseren dit product altijd te gebruiken in combinatie met een anti tangle sleeve.

Heli-Swivel

 

Wartel met ringen die een verschillende diameter hebben. De size 8 diameter past op vele loodsystemen en de grote glijdt na een lijnbreuk moieteloos over alle voorslagknopen. Deze wordt gebruikt in combinatie met helicoptersystemen. Afgewerkt in mat zwart om schrikreacties te voorkomen.

Ring-Swivel

 

Betrouwbare wartel die past op de meest voorkomende loodsystemen met een extra ring. Uitermate geschikt voor het vissen van helicopter systemen. Afgewerkt in mat zwart om schrikreacties te voorkomen.

Mini Big Eye Swivel

Multifuntionele wartel geschikt als verbinding bij combirig of te gebruiken als baitswiffel.

Flexible Quick Change Swivel

Matte flexi ringswivel met quicklink, te gebruiken om snel onderlijnen te wisselen of als basis voor de Ronnie Rig. Afgewerkt in mat zwart om schrikreacties te voorkomen.

PVA Swivel

Unieke wartel met een peervormige ring. De snelste manier om een PVA=zakje te monteren. Voer de knoop van het zakje door de peervormige ring voor een snelle en degelijk bevestiging.

Multi clip

Een mat zwart uigevoerde zeer sterke multi clip, bedoelt om snel van onderlijn te kunnen wisselen.

Copyright © rigsolutions 

Neem Contact met ons op

Volg ons ook op Social media